Play
Play
Slider
LISTA STATELOR pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor pe teritoriul R.Moldova, în situația stării de urgență de sănătate publică prin COVID-19:  https://ansp.md/index.php/coronavirusul-de-tip-nou-covid-19/ Pentru informaţii privind noul coronavirus, apelaţi LINIA VERDE a ANSP: 0 800 12300

Lista candidaților admiși la concursul pentru ocuparea funcțiilor publice vacante în cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică:

  1. Specialist principal direcția financiară
  • Roșior Mariana
  • Corețchi Natalia

 

  1. Inspector superior, CSP Chișinău (Criuleni)
  • Prodan Tatiana
  • Istrati Maria

Candidații care au fost admiși pentru participare la concursul de suplinire a funcțiilor publice vacante sunt invitați pentru susținerea probei scrise, care se va desfășura pe data de 25.03.2020, ora 900 , la Agenția Națională pentru Sănătate Publică, str. Asachi, 67/A, sala de ședințe mică, et. I.

În contextul agravării situației epidemiologice prin COVID-19 și reieșind din prevederile Hotărârilor Comisiei naționale extraordinare  de  sănătate publică din luna martie 2020, privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19, data desfășurării probei scrise pentru restul candidaților admiși la concurs, inclusiv din CSP teritoriale, va fi anunțată ulterior.