Livia Țapu a fost apreciată cu Diploma de onoare din partea Ministerului Educației și Cercetării

Specialistul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Livia Țapu, cercetător științific, a fost apreciat cu Diploma de onoare din partea Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova pentru activitatea prodigioasă în domeniul cercetării și inovării.

Livia Țapu este o tânără cercetătoare care, pe parcursul anilor de activitate, s-a manifestat ca specialist cu inițiativă, perseverentă și responsabilitate în realizarea sarcinilor de serviciu. În colaborare cu cercetătorii și specialiștii din Laboratorul științific Supravegherea rezistenţei antimicrobiene participă activ la realizarea proiectelor științifice, obținute în bază de concurs. Rezultatele științifice au fost prezentate în peste 25 de publicații – articole și rezumate la manifestări științifice naționale și internaționale.

Cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor și fetelor din domeniul științei”, declarată de Adunarea Generală a ONU în anul 2015 și sărbătorită în fiecare an la 11 februarie, la sediul Guvernului Republicii Moldova au fost înmânate diplome de onoare femeilor și fetelor din domeniul științei din întreaga țară.

Colectivul ANSP îi adresează Dnei Livia Țapu sincere felicitări și aprecieri pentru profesionalismul remarcabil, pentru munca, devotamentul și spiritul de inițiativă de care dă dovadă zi de zi în activitate.

 

 

© Copyright DTIC ANSP 2024 Toate drepturile rezervate.