ANSP a obținut diplome, medalii de aur și de bronz la expoziția „INFOINVENT-2023”

Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică a participat la Expoziția Internațională Specializată „INFOINVENT-2023”, ediția a XVIII-a. Evenimentul a avut loc în perioada 22-24 noiembrie 2023, în format online, fiind organizat de Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) și partenerii.

La salonul internațional au participat 76 de instituții din domeniul cercetării și inovării și inventatori. Cercetătorii științifici ANSP au prezentat 10 lucrări inovaționale (brevete de invenții, certificate cu drept de autor și drepturi conexe, adeverințe privind înscrierea obiectelor dreptului de autor și ale drepturilor conexe), elaborate în baza rezultatelor cercetărilor științifice.

Juriul internațional „INFOINVENT-2023”, în componența căruia au intrat specialiști notorii din țară și peste hotare, a examinat toate lucrările prezentate. Lucrările expuse de către ANSP au fost apreciate cu diplome, 2 medalii de aur și 1 medalie de bronz.

Președintele Agenţiei Naţionale de Asigurare a Calităţii în Educaţie și Cercetare (ANACEC), Andrei Chiciuc, a înmânat doamnei Liuba Corețchi Brevetul nr.304 cu Medalia „Promotor al culturii calității în educație și cercetare”, gradul I.

© Copyright DTIC ANSP 2024 Toate drepturile rezervate.