Șefa Direcției diagnostic de laborator în sănătate publică, Olga BURDUNIUC – laureată a Concursului Național „Teza de doctorat de excelență a anului 2023”

Șefa Direcției diagnostic de laborator în sănătate publică, Olga BURDUNIUC – laureată a Concursului Național „Teza de doctorat de excelență a anului 2023”

În cadrul Concursului Național „Teza de doctorat de excelență a anului 2023”, șefa Direcției diagnostic de laborator în sănătate publică, Olga BURDUNIUC, doctor habilitat în științe medicale, a fost desemnată laureată și i-a fost acordat premiul „Vasile Anestiadi” – pentru teza de doctor habilitat de excelență „Produse inovaționale cu acțiune antifungică asupra unor agenți cauzali ai micozelor umane”, specialitatea 313.02. Microbiologie, virusologie medicală.

În conformitate cu Regulamentul de desfășurare a competiției au fost desemnate două teze de doctor habilitat de excelență și nouă teze de doctorat de excelenţă. Conducătorilor și consultanţilor ştiinţifici ai tezelor laureaţilor le-au fost decernate diplome de merit.

În baza rezultatelor evaluării tezelor de doctorat în cadrul Concursului și ordinului Agenției Naționale de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare (ANACEC) nr.26-A din 09.04.2024, la 25 aprilie 2024, a avut loc ceremonia de decernare a diplomelor laureaților și a premiilor în numele unor personalități științifice marcante din Republica Moldova (Natalia GheorghiuVasile AnestiadiEugen GrebenicovSergiu ChircăHaralamb VasiliuSergiu RădăuțanuSilviu BerejanValeriu CanțerVictor Volcinschi au fost înmânate celor 11 câștigători.

Sincere felicitări și urări de bine dnei Olga Burduniuc și consultanților științifici ai tezei –  d.d. Valeriu Rudic, doctor habilitat în științe biologice, profesor universitar, academician și Aurelian Gulea, doctor habilitat în științe chimice, profesor universitar, academician.

 

 

© Copyright DTIC ANSP 2024 Toate drepturile rezervate.