De Ziua Științei, ANSP a fost înalt apreciată pentru contribuție valoroasă și dedicație în domeniul cercetării

De Ziua Științei, ANSP a fost înalt apreciată pentru contribuție valoroasă și dedicație în domeniul cercetării

Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP) a participat la expoziția consacrată Zilei Științei, organizată de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, prezentând materiale științifice și științifico-practice și rezultate din proiectele științifice din cadrul Programelor de Stat 2020-2023 (publicații științifice, ghiduri practice, monografii, postere, materiale informative etc.).

Lucrările specialiștilor ANSP au fost înalt apreciate de comunitatea științifică și academică, pentru contribuție valoroasă și dedicație în domeniul cercetării.

De asemenea, pentru rezultate științifice remarcabile în activitatea de cercetare, a fost decernată Diploma Guvernului șefei de Direcție diagnostic de laborator în sănătate publică din ANSP, Olga Burduniuc, dr.hab.st.med., conf.cerc. și Diploma de onoare a Ministerului Educației și Cercetării pentru Ala Overcenco, dr.st.geon.

Ziua Științei a fost marcată în acest an cu genericul „Integrare europeană prin cercetare și inovare”. În acest an, evenimentul a ajuns la a XIII-a ediție.

© Copyright DTIC ANSP 2024 Toate drepturile rezervate.