Colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică exprimă sincere condoleanțe familiei și prietenilor în legătură cu trecerea în eternitate a fostei colege, Zinaida STURZA

Colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică exprimă sincere condoleanțe familiei și prietenilor în legătură cu trecerea în eternitate a fostei colege, Zinaida STURZA

Colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică este profund îndurerat de pierderea irecuperabilă, la vârsta de 64 de ani, a fostei colege, Zinaida STURZA și exprimă sincere condoleanțe, sentimente de compasiune familiei, rudelor, prietenilor în legătură cu trecerea ei în eternitate, pe 13 aprilie 2021, în rezultatul complicațiilor provocate de COVID-19.

Dna Zinaida Sturza, asistentă medicală igienistă în secția controlul bolilor netransmisibile și promovarea sănătății din cadrul Centrului de Sănătate Publică Chișinău, a fost un specialist de valoare, cu o înaltă pregătire profesională, disciplinată, conștiincioasă, care a dedicat 45 de ani de viață serviciului de sănătate publică.

Dna Zinaida Sturza s-a născut pe data de 20.06.1956 în raionul Fălești. Și-a început activitatea profesională după ce a absolvit școala medicală de bază din or. Chișinău în anul 1975, facultatea de felcer sanitar și a fost angajată la CIE Nisporeni, unde a activat până în anul 1996 în calitate de felcer sanitar la circumscripția Micleușeni.

Din 1996 și până în 1998 a activat în calitate de asistentă a medicului igienist în secția analitico-informativă a CNȘPIE. Din 1998 și-a exercitat funcția de asistentă medicală igienistă în cadrul secției controlul bolilor netransmisibile și promovarea sănătății din cadrul Centrului de Sănătate Publică Chișinău.

Pe parcursul întregii sale activități Dna Zinaida Sturza s-a prezentat drept un specialist bine pregătit teoretic și practic, cu inițiativă și principialitate în lucru. De asemenea, a dat dovadă de disciplină și atârnare conștiincioasă față de obligațiunile sale, îmbunătățindu-și în mod constant nivelul profesional de cunoștințe în cadrul cursurilor de perfecționare și specializare.

Dna Sturza va rămâne în memoria colegilor drept o persoană binevoitoare, muncitoare și disciplinată.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Cu profundă compasiune,

Colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică.

 

© Copyright DTIC ANSP 2024 Toate drepturile rezervate.