Colectivul ANSP exprimă sincere condoleanțe familiei și prietenilor în legătură cu trecerea în eternitate a fostei colege, Daniela Burlac

Colectivul ANSP exprimă sincere condoleanțe familiei și prietenilor în legătură cu trecerea în eternitate a fostei colege, Daniela Burlac

Colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică este profund îndurerat de pierderea irecuperabilă, la vârsta de 50 de ani, a fostei colege, Daniela BURLAC și exprimă sincere condoleanțe, sentimente de compasiune familiei, rudelor, prietenilor în legătură cu trecerea ei în eternitate, pe 5 mai 2021, în rezultatul complicațiilor provocate de COVID-19.

Dna Daniela Burlac, asistentă medicală igienistă în Secția controlul bolilor netransmisibile și promovarea sănătății din cadrul Centrului de Sănătate Publică Bălți, subdiviziunea Rîșcani, fost un specialist de valoare și o persoană binevoitoare.

Dna Daniela Burlac s-a născut pe data de 02.04.1971, în satul Pociumbăuți din raionul Rîșcani. Și-a început activitatea profesională după ce a absolvit școala medicală de bază din or. Chișinău în anul 1989, specialitatea de felcer sanitar și a fost angajată la CIE Bălți.

Pe parcursul întregii sale activități Dna Daniela Burlac s-a prezentat drept un specialist bine pregătit teoretic și practic. De asemenea, a dat dovadă de disciplină și atârnare conștiincioasă față de obligațiunile sale.

Dumnezeu să o odihnească în pace.

Cu profundă compasiune,

Colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică

© Copyright DTIC ANSP 2024 Toate drepturile rezervate.