Colectivul ANSP exprimă sincere condoleanțe familiei și prietenilor în legătură cu trecerea în eternitate a fostului coleg, Vladimir Sliusari

Colectivul ANSP exprimă sincere condoleanțe familiei și prietenilor în legătură cu trecerea în eternitate a fostului coleg, Vladimir Sliusari

Colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică este profund îndurerat de pierderea irecuperabilă a fostului coleg, medic epidemiolog, Vladimir SLIUSARI. Exprimăm sincere condoleanțe, sentimente de compasiune familiei, rudelor, prietenilor în legătură cu trecerea lui în eternitate, la vârsta de 63 de ani, în rezultatul unei boli incurabile.

Domnul Vladimir SLIUSARI s-a născut pe data de 28.01.1958, în orașul Bălți. Și-a început activitatea profesională după absolvirea Institutului Sanitaro-Igienic de Medicină din or. Leningrad. A activat în domeniul supravegherii sanitaro-epidemiologice aproximativ 40 de ani. Activitatea profesională și-a început-o în funcție de medic igienist, ulterior fiind angajat la Stația sanitaro-epidemiologică republicană a Ministerului Sănătății al R.Moldova. A îndeplinit funcția de șef Secție epidemiologie, apoi medic epidemiolog în Secția supravegherea epidemiologică a bolilor cu factor de transmitere alimentar și hidric a ANSP.

Vladimir SLIUSARI a fost un specialist de valoare, un model de responsabilitate și profesionalism și, nu în ultimul rând, un om excepțional, o fire binevoitoare, care s-a remarcat prin inteligență, modestie, onestitate și relații de empatie și respect cu toți colegii.

Pe parcursul întregii sale activități, Dl Vladimir SLIUSARI s-a prezentat drept un specialist bine pregătit, cu o activitate prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății și a contribuit substanțial la fortificarea acestuia, fapt pentru care i-a fost conferită Diploma de gradul I din partea Guvernului Republicii Moldova.

Rudele, prietenii și colegii vor putea să își ia rămas bun de la Dl Vladimir SLIUSARI sâmbătă, 18.09.21, ora 11.00, pe str. Doina 193, în incinta companiei „RITUS-AV”.

Colegii şi toţi cei care l-au cunoscut îi vor păstra vie amintirea.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

© Copyright DTIC ANSP 2024 Toate drepturile rezervate.