Necrolog: Raisa STOICOV

Necrolog: Raisa STOICOV

Colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică exprimă sincere condoleanțe și regretul profund în legătură cu trecerea în eternitate a colegei noastre Raisa Stoicov, la vârsta de 67 de ani, care activa în calitate biolog în Laboratorul de încercări chimice și măsurări instrumentale al instituției. Raisa Stoicov s-a stins din viață la 19 februarie 2024, în urma unui accident rutier.

Un om și un specialist de valoare, cu un caracter deosebit care a activat cu responsabilitate și profesionalism, dedicând 40 de ani din viață serviciului de sănătate publică.

Doamna Raisa Stoicov s-a născut pe data de 30 decembrie 1956, în raionul Ungheni, localitatea Semeni. Și-a început activitatea profesională după absolvirea universității, în anul 1983. În anul 1984 a fost angajată în cadrul Serviciului sanitaro-epidemiologic din Strășeni, unde a activat până în anul 1988. Din 1988 și până în prezent a activat în calitate de medic laborant (biolog) în cadrul Laboratorului de încercări chimice și măsurări instrumentale, compartimentul toxicologia polimerilor al Agenției Naționale pentru Sănătate Publică.

Pe parcursul întregii sale activități, Raisa Stoicov s-a prezentat drept un specialist bine pregătit, cu inițiativă și principialitate în lucru. De asemenea, a dat dovadă de disciplină și atârnare conștiincioasă față de obligațiunile sale, îmbunătățindu-și în mod constant nivelul profesional de cunoștințe în cadrul cursurilor de perfecționare și specializare.

Doamna Raisa Stoicov va rămâne în memoria colegilor drept o persoană binevoitoare, muncitoare și disciplinată. Exprimăm sincere condoleanțe și sentimente de compasiune familiei îndurerate, apropiaților și prietenilor, în aceste momente de grea încercare.

Lumină veșnică! Dumnezeu să o odihnească în pace !

 

 

© Copyright DTIC ANSP 2024 Toate drepturile rezervate.