ANSP exprimă sincere condoleanțe familiei în legătură cu trecerea în eternitate a medicului din cadrul CSP Cahul, Dumitru Carasic

ANSP exprimă sincere condoleanțe familiei în legătură cu trecerea în eternitate a medicului din cadrul CSP Cahul, Dumitru Carasic

Colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și prietenilor în legătură cu trecerea în eternitate a colegului Dumitru Carasic, medic specialist în cadrul Centrului de Sănătate Publică Cahul.

Medicul Dumitru Carasic s-a născut la 15 februarie 1953, în satul Baimaclia, raionul Cantemir. Și-a început activitatea profesională după absolvirea Institutului de Stat de Medicină din Chișinău. A activat în domeniul supravegherii sănătății publice peste 40 de ani, fiind angajat în funcție de medic igienist, șef Secție, apoi medic șef-adjunct sanitar de stat al jud. Cahul și medic șef adjunct al Centrului de Sănătate Publică din raionul Cahul.

Pe parcursul întregii sale activități, Dumitru Carasic a fost un model de profesionalism, contribuind substanțial la fortificarea și asigurarea securității sanitaro-epidemiologice, fapt pentru care i-a fost conferită, prin decretul Președintelui Republicii Moldova, Medalia „Nicolae Testemițanu” și diplomă de gradul I din partea Guvernului Republicii Moldova.

Rudele, prietenii, colegii vor putea să își ia rămas bun de la medicul Dumitru Carasic

– duminică, 03.09.23, începând cu orele 11.00, în incinta Centrului de Sănătate Publică Cahul, Prospectul Republicii, 20;

– luni, 04.09.23, începând cu orele 10.00, în incinta bicericii cu hramul Sf. Trei Ierarhi, Spitalul Clinic de Psihiatrie, mun. Chișinău str. Costiujeni 3.

Dumitru Carasic a fost un bun și competent specialist, un om excepțional, care s-a remarcat prin responsabilitate, onestitate și respect cu toți colegii. Toţi cei ce au l-au cunoscut îi vor păstra vie amintirea.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright DTIC ANSP 2024 Toate drepturile rezervate.