Subdiviziunea din raionul Dondușeni a Centrului de sănătate publică Edineț a fost inaugurată după reparaţie capitală

Subdiviziunea din raionul Dondușeni a Centrului de sănătate publică Edineț a fost inaugurată după reparaţie capitală

Echipa subdiviziunii din raionul Dondușeni a Centrului de sănătate publică Edineț, Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP), își va desfășura activitatea într-un sediu modern și renovat conform standardelor europene. Astăzi, 17 octombrie 2024, a avut loc evenimentul de inaugurare a subdiviziunii, după efectuarea lucrărilor de reparaţie capitală și amenajarea teritoriului adiacent.

La eveniment a participat ministra Sănătății, Ala Nemerenco, care a adresat felicitări colectivului, apreciind importanța creării condițiilor bune pentru specialiști în eficientizarea activității și sporirea gradului de încredere al oamenilor în sistemul de sănătate publică.

La rândul său, directorul ANSP, Nicolae Jelamschi, s-a arătat recunoscător Ministerului Sănătății pentru susținerea acordată în realizarea proiectului, oferirea condițiilor favorabile de lucru și o infrastructură corespunzătoare fiind o prioritate în dezvoltarea instituției. Lucrările de reparaţie a sediului au fost efectuate la cel mai înalt nivel, angajaţilor fiindu-le create condiţiile necesare pentru o bună activitate.

Administrația Centrului de sănătate publică Edineț și specialiștii din cadrul subdiviziunii, prezenți la eveniment și-au manifestat mulțumirea pentru posibilitatea oferită de a beneficia de condiții optime și sigure de muncă.

Lucrările de reparație capitală a clădirii și amenajare a teritoriului sediului din raionul Dondușeni, CSP Edineț, au început în anul 2023, fiind efectuate în câteva etape, pentru a nu întrerupe activitatea. Au fost renovate în totalitate încăperile, schimbate ușile, geamurile, grupurile sanitare, tavanul, reţelele termice și electrice, fiind efectuată reparația capitală a sistemului de încălzire. Costul lucrărilor efectuate de ANSP, cu suportul Ministerului Sănătății, din alocațiile acordate din bugetul de stat, a constituit în total 2.658,0 mii lei.

© Copyright DTIC ANSP 2024 Toate drepturile rezervate.