Sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune în legătură cu trecerea în eternitate a colegei noastre Maria Susarenco

Sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune în legătură cu trecerea în eternitate a colegei noastre Maria Susarenco

Colectivul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune în legătură cu trecerea în eternitate a colegei noastre Maria Susarenco, la vârsta de 63 de ani, care activa în calitate de asistentă medicală igienistă în cadrul Secției controlul bolilor netransmisibile și promovarea sănătății, a Centrului de Sănătate Publică Ungheni (subdiviziunea Călărași). Maria Susarenco s-a stins din viață în urma unui incident tragic, împreună cu soțul său.

Un om și un specialist competent și onest, Maria Susarenco s-a născut pe data de 19 august 1961, în raionul Călărași, localitatea Sadova. Și-a început activitatea profesională după absolvirea studiilor. Din anul 1997 a fost angajată în cadrul Centrului de medicină preventivă din Călărași. Pe parcursul întregii sale activități, aproape 30 de ani dedicați sistemului de sănătate publică, s-a prezentat drept o bună profesionistă, cu inițiativă, dedicație și responsabilitate.

Doamna Maria Susarenco va rămâne în memoria colegilor drept o persoană binevoitoare, cu un suflet mare și un caracter deosebit.

Lumină veșnică! Dumnezeu să o odihnească în pace !

 

 

© Copyright DTIC ANSP 2024 Toate drepturile rezervate.