Mesaj de felicitare Domnului Ștefan Gheorghița cu prilejul frumoasei aniversări!

Mesaj de felicitare Domnului Ștefan Gheorghița cu prilejul frumoasei aniversări!

Cu o deosebită plăcere, întregul colectiv al Agenției Naționale pentru Sănătate Publică adresează cordiale felicitări și sincere urări de bine Domnului Ștefan Gheorghița din cadrul secției Supravegherea epidemiologică a gripei și infecțiilor respiratorii virale acute, Direcția prevenirea și controlul bolilor transmisibile, cu prilejul frumoasei aniversări de 75 de ani!

 

Stimate Domnule Ștefan Gheorghița,

 

Ne exprimăm profunda recunoștință pentru faptul că faceți parte din rândul celor dedicați, care își îndeplinesc munca cu pasiune și dăruire. Sunteți un reper pentru mulți discipoli, împărtășindu-le atât experiența vastă, cât și cunoștințele acumulate, fiind apreciat pentru obiectivitatea, organizarea și gândirea analitică de care dați dovadă.

Vă dorim să aveți parte de sănătate, împliniri personale și profesionale, și să continuați să inspirați prin entuziasmul și devotamentul de care dați dovadă zi de zi. Să vă bucurați de succes în tot ceea ce întreprindeți și să rămâneți la fel de implicat în inițiativele ce generează impact și apreciere.

La Mulți Ani!

© Copyright DTIC ANSP 2024 Toate drepturile rezervate.