Play
Play
Slider
LISTA STATELOR pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor pe teritoriul R.Moldova, în situația stării de urgență de sănătate publică prin COVID-19:  https://ansp.md/index.php/coronavirusul-de-tip-nou-covid-19/ Pentru informaţii privind noul coronavirus, apelaţi LINIA VERDE a ANSP: 0 800 12300

Situația epidemiologică prin infecția COVID-19, 6 aprilie

La 06.04.2020, au fost confirmate 101 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, după procesarea a 192 probe de laborator, 4 cazuri de import şi 97 cazuri cu transmitere locală.

În Transnistria, au fost confirmate încă 6 cazuri de infecție cu noul tip de coronavirus. Din numărul total de cazuri confirmate, 17 sunt din sistemul medical (medici-5, asistenţi medicali-6, felceri-1, personal auxiliar-5 persoane).

Totodată, astăzi au fost înregistrate 2 decese din cauza noului Coronavirus: o femeie de 30 ani din municipiul Chişinău, comorbidități: diabet zaharat de gradul I, internată la spital pe data de 4 aprilie, în stare foarte gravă.

Un bărbat de 70 ani din raionul Ştefan Vodă, transferat pe data de 4 aprilie de la Spitalul Raional Căuşeni, la Institutul de Medicină Urgentă, în stare extrem de gravă, comorbidități: hipertensiune şi obezitate.