Play
Play
Slider
LINIA VERDE a Agenției Naționale pentru Sănătate Publică: 0 800 12300. 

Şedinţă de lucru pentru fortificarea conlucrării între subdiviziunile Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică

La 12 decembrie curent, în incinta Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică (ANSP), s-a desfăşurat şedinţa de lucru cu participarea conducerii ANSP şi a şefilor Centrelor de Sănătate Publică (CSP) teritoriale. Şedinţa a fost organizată în scopul fortificării activităţilor de interacţiune şi conlucrare între direcţiile centrale şi subdiviziunile teritoriale ale ANSP.

La deschiderea şedinţei, directorul interimar al ANSP, Nicolae Furtună, a menţionat importanţa bunei comunicări şi conlucrări între direcţiile Agenţiei pentru eficientizarea activităţii instituţiei şi atingerea obiectivelor propuse.

Totodată, au fost discutate subiecte organizatorice de planificare a lucrului subdiviziunilor teritoriale, fortificarea capacităţilor acestora în domeniul managementului instituţional, oportunitatea identificării soluţiilor la problemele care apar în activitatea de zi cu zi.

De asemenea, au fost trasate sarcinile spre realizare în timpul apropiat.

Şefii de Direcţii teritoriale au abordat mai multe aspecte în desfăşurarea activităţii subdiviziunilor şi au realizat o scurtă trecere în revistă a principalelor provocări cu care se confruntă, fiind înaintate soluţii şi recomandări.

Serviciul informare şi comunicare cu mass-media 022 574-580