Play
Play
Slider
Lista statelor cu risc epidemiologic sporit de transmitere a COVID-19, clasificate ca zonă roșie, pentru care se impune regimul de autoizolare la traversarea frontierei de stat pe sensul de intrare în Republica Moldova: https://ansp.md/index.php/coronavirusul-de-tip-nou-covid-19/.  LINIA VERDE a ANSP: 0 800 12300

Savanţi din cadrul CNSP, prezenţi la „Noaptea cercetătorilor europeni 2016”

La 23 septembrie 2016, în scuarul Academiei de Ştiinţe a Moldovei (AŞM), s-a desfăşurat,  la cea de-a  3-a ediţie „Noaptea cercetătorilor europeni 2016” – eveniment organizat de AŞM şi susţinut de partenerii săi prin fonduri europene, în cadrul proiectului suport financiar acordat Republicii Moldova pentru participare la Orizont 2020.

De rând cu alte 63 de instituţii şi centre de cercetare, a fost prezent la eveniment şi Centrul Naţional de Sănătate Publică (CNSP), care, în cel mai original mod posibil, a prezentat rezultatele activităţii ştiinţifice şi ştiinţifico-practice. Astfel, orăşelul academic, a devenit un punct de atracţie pentru sute de vizitatori, pasionaţi şi curioşi.

 

La inaugurarea evenimentului, alături de preşedintele AŞM, academicianul Gheorghe Duca, a participat şi şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, Pirkka Tapiola, dar şi alţi oficiali, reprezentanţi ai corpului diplomatic, mediului de afaceri etc. Ambasadorul Uniunii Europene, însoţit de preşedintele AŞM şi alţi oficiali, au făcut turul orăşelului academic, au vizitat materialele expuse privind rezultatele cercetărilor ştiinţifico-practice, au discutat cu cercetătorii, şi chiar s-au fotografiat, inclusiv cu cei din cadrul CNSP.

Serviciul de presă şi relaţii cu publicul
022574700
Pentru mai multe detalii,
apelaţi la tel.:022574576, 022729714