Play
Play
Slider
Lista statelor cu risc epidemiologic sporit de transmitere a COVID-19, clasificate ca zonă roșie, pentru care se impune regimul de autoizolare la traversarea frontierei de stat pe sensul de intrare în Republica Moldova: https://ansp.md/index.php/coronavirusul-de-tip-nou-covid-19/.  LINIA VERDE a ANSP: 0 800 12300

Lista candidaților admiși la concursul pentru ocuparea funcției publice vacante în cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică: 19.11.2018

Șef adjunct Direcție (Inspector sanitar de stat) CSP Hîncești:

 

Gargalîc Alexandr

 

Specialist principal, Direcția juridică:

 

Vîșcu Tatiana

 

Inspector principal, Direcția control de stat în sănătate, secția managementul și metodologia controlului în domeniul activității farmaceutice și dispozitivelor medicale:

 

Niguleanu Cristian

 

 

 

Candidații care au fost admiși pentru participare la concursul de suplinire a funcțiilor publice vacante sunt invitați pentru susținerea probei scrise, care se va desfășura pe data de 22.11.2018, orele 09:00, la Agenția Națională pentru Sănătate Publică, str. Asachi, 67/A, sala de ședințe mică, et. I.

 

 

 

Notă: persoanele care au depus dosarul prin poștă sau e-mail urmează să prezinte originalele documentelor la data desfășurării probei scrise a concursului, sub sancțiunea respingerii dosarului de concurs.