Play
Play
Slider
Lista statelor cu risc epidemiologic sporit de transmitere a COVID-19, clasificate ca zonă roșie, pentru care se impune regimul de autoizolare la traversarea frontierei de stat pe sensul de intrare în Republica Moldova: https://ansp.md/index.php/coronavirusul-de-tip-nou-covid-19/ LINIA VERDE a ANSP: 0 800 12300

Felicitări pentru Elena Jardan

Joi, 17 noiembrie, în incinta Radisson Blu, Ministerul Tineretului şi Sportului a desfăşurat Gala Premiilor Naționale pentru Tineret, ediția 2016.

22.11.16_1

Evenimentul are drept scop încurajarea participării tinerilor în viaţa socială, economică, culturală şi politică a ţării.

22.11.16_2

Printre cei învingători este și dna Elena Jardan – cercetător științific stagiar în medicină, șef laborator toxicologie experimentală, căreia i s-a înmânat Trofeul, Diploma de confirmare a titlului de Laureat al Premiului pentru tineret şi un premiu bănesc.
Premiul Național pentru Tineret a fost oferit tinerilor pentru realizări și performanţe în mai multe domenii, inclusive al științei.

22.11.16_3

NOTĂ: concursul „Premiul Național pentru Tineret” are drept scop remarcarea realizărilor, performanţelor tinerilor, precum şi a contribuţiei lucrătorilor de tineret, organizaţiilor de tineret de la nivel local pentru dezvoltarea sectorului de tineret.
La eveniment au participat Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, ministrul Tineretului şi Sportului, Victor Zubcu.

Serviciul de presă şi relaţii cu publicul
022574700

Pentru mai multe detalii:
022574642