Play
Play
Slider
Lista statelor cu risc epidemiologic sporit de transmitere a COVID-19, clasificate ca zonă roșie, pentru care se impune regimul de autoizolare la traversarea frontierei de stat pe sensul de intrare în Republica Moldova: https://ansp.md/index.php/coronavirusul-de-tip-nou-covid-19/.  LINIA VERDE a ANSP: 0 800 12300

Consultarea publică a proiectelor listelor de verificare aplicate în cadrul controlului de stat privind activitatea farmaceutică.

Agenția Națională pentru Sănătate Publică, reieșind din prevederile Hotărârii Guvernului nr. 379 din 25.04.2018 „Cu privire la controlul de stat asupra activității de întreprinzător în baza analizei riscurilor”, inițiază consultarea publică a proiectelor listelor de verificare aplicate în cadrul controlului de stat privind activitatea farmaceutică.

Lista verificare farmacie sectie producere

Lista verificare farmacie si filiale

Propunerile, sugestiile și obiecțiile pe marginea acestui subiect urmează a fi transmise până l data de 10 septembrie 2018

 

Persoana responsabilă: Elena Manole, șef secție managementul şi metodologia controlului în domeniul activității farmaceutice și dispozitivelor medicale.

tel: (22) 574-525;  e-mail: elena.manole@ansp.md.