Play
Play
Slider
Lista statelor cu risc epidemiologic sporit de transmitere a COVID-19, clasificate ca zonă roșie, pentru care se impune regimul de autoizolare la traversarea frontierei de stat pe sensul de intrare în Republica Moldova: https://ansp.md/index.php/coronavirusul-de-tip-nou-covid-19/ LINIA VERDE a ANSP: 0 800 12300

Atelier de lucru pentru eficientizarea activităţii specialiștilor în domeniul controlului de stat în sănătate

La finele săptămânii trecute, curent, a fost desfăşurat Atelierul de lucru privind consolidarea cunoştinţelor specialiştilor din domeniul controlului de stat în sănătate, în organizarea şi realizarea activităţii, cu participarea conducerii Agenţiei şi a personalului abilitat cu drept de control de stat în sănătate din cadrul Centrelor de sănătate publică teritoriale.

Evenimentul a avut drept scop consolidarea capacităţilor profesionale ale specialiştilor în domeniu. Conform Agendei, în cadrul Atelierului au fost discutate mai multe subiecte ce ţin de punerea în aplicare cât mai eficientă a activităţii inspectorilor din cadrul ANSP şi a CSP teritoriale.

 

Astfel, aspectele de bază abordate au fost expuse și elucidate în rapoarte ce vizează rezultatele evaluării integrităţii instituţionale în cadrul ANSP şi măsurile de ameliorare a situaţiei; rezultatele activităţii subdiviziunilor teritoriale ale ANSP în domeniul controlului de stat în sănătate pe parcursul trimestrului II, a.2019; rezultatele evaluării activităţii specialiştilor Secţiei control de stat în sănătate din cadrul CSP Căuşeni şi realizarea activităţilor în domeniul controlului de stat în sănătate de către specialiştii CSP Bălţi, trimestrul II, a.2019.

Totodată, specialiştii au discutat unele subiecte privind corectitudinea aplicării măsurilor de constrângere administrative în activitatea controlului de stat în sănătate şi planificarea activităţilor de control de stat în sănătate pentru a.2020.

 

Atelierul de lucru a finalizat cu discuţii și recomandări pentru eficientizarea activității în domeniul controlului de stat în sănătate.

Serviciul informare şi comunicare cu mass-media 022 574-580