Play
Play
Slider
Lista statelor cu risc epidemiologic sporit de transmitere a COVID-19, clasificate ca zonă roșie, pentru care se impune regimul de autoizolare la traversarea frontierei de stat pe sensul de intrare în Republica Moldova: https://ansp.md/index.php/coronavirusul-de-tip-nou-covid-19/.  LINIA VERDE a ANSP: 0 800 12300

ANSP vizitată de reprezentanţi ai Departamentului Muncii al SUA şi ai Ambasadei SUA în Republica Moldova

La data de 16 aprilie curent, la Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP), s-a aflat într-o vizită de lucru reprezentanta Departamentului Muncii al SUA, doamna Teodora Mladenovic, asistată de Iurie Tabuncic, asistent economic în cadrul Ambasadei SUA în Republica Moldova. Scopul vizitei  a fost axat pe aspecte de documentare privind activitatea ANSP, în special în domeniuDSC_0488l controlului de stat în sănătate.

Oficialii au avut o întrevedere cu dl Vasile Guștiuc, director adjunct al ANSP, inspector șef sanitar de stat, care a informat despre domeniile de activitate ale instituţiei, atribuțiile de bază, în special, ce țin de efectuarea controlului de stat în sănătate. În cadrul discuțiilor, experții străini s-au arătat interesați de organizarea activităților desfășurate de Inspectoratul de Stat în Sănătate în domeniul siguranței ocupaționale.

În cele din urmă, dna Teodora Mladenovic a mulțumit conducerii ANSP pentru receptivitate și atenția acordată, pentru informația amplă prezentată și a menționat că informațiile prezentate sunt foarte utile și se vor regăsi într-un raport cu referire la exploatarea copiilor prin muncă, care va fi emis în septembrie 2019.

Serviciul informare și comunicare cu mass-media 0 22 574-580