Atenție, serverul poștal a fost portat pe adresa @ansp.gov.md(exemplu: a fost office@ansp.md -acum office@ansp.gov.md), în curînd va migra și pagina web pe adresa ansp.gov.md !!!

Lista persoanelor care au promovat proba scrisă pentru ocuparea funcțiilor publice vacante în cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică

  1. Inspector principal, secția managementul și metodologia controlului în domeniul siguranței ocupaționale:

Proțic Dorin

  1. Inspector principal, secția protecția consumatorului:

Postolachi Andrei

Candidaţii care au promovat proba scrisă la concursul de suplinire a funcţiilor publice vacante din cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP) sunt invitați pentru susținerea interviului pe data de 23.05.2019, orele 08:30, care se va desfășura la sediul ANSP, str. Asachi, 67/a, et. I, sala mică de ședințe.

  • În perioada 01.01 – 13.01.2020, cazuri de rujeolă nu au fost înregistrate. Pe parcursul anului 2019, au fost înregistrate 90 de cazuri confirmate de rujeolă, în următoarele teritorii: Chișinău–58 cazuri, Drochia–18 cazuri, Ocnița–6 cazuri, Ialoveni – 2 cazuri, Briceni–2 cazuri, Edineț–1 caz, Ştefan Vodă–1 caz, Glodeni-1 caz și Dondușeni – 1 caz. În anul 2018, au fost înregistrate 340 cazuri confirmate de rujeolă. VACCINUL ÎMPOTRIVA  RUJEOLEI  PROTEJEAZĂ COPIII DE ACEASTĂ BOALĂ. PROTEJEAZĂ-TE PE TINE ȘI PE CEI DIN JUR!

© 2020 Agenția Națională pentru Sănătate Publică.